MOJE KALORIJE
Z nami do boljše postave.

Jedilnik - izguba telesne maščobe

Program izdelave jedilnika za izgubo telesne maščobe je eden od treh osnovnih programov, ki vam jih ponuja aplikacija MojeKalorije. Ta program je med vsemi najbolj priljubljen, saj se vrsto ljudi bori z odvečno maščobo. Pomaga vam doseči optimalne rezultate, saj je zasnovan na pravilni strategiji sestavljanja jedilnika s kalorijskim deficitom in je prilagojen posamezniku na podlagi vnesenih osebnih podatkov ali izvedenih vrednosti.

 

Na tržišču je mogoče najti polno različnih diet in vse želijo pritegniti vašo pozornost. Pri tem je potrebno imeti predvsem zdravo pamet in poiskati rešitev, ki ponuja zdravo rešitev.

 

Prav tako si ne smemo zatiskati oči, saj je dejstvo, da vas vsaka metoda (predvsem diete) pripeljejo do izgube telesne mase. Vprašanje, ki si ga je potrebno zastaviti pri tem je le, kaj ste za to pripravljeni žrtvovati oziroma ali je nižjo telesno maso (kg) sploh mogoče obdržati. Namreč, veliko metod temelji na izgubi vode ali še hujše mišic, ki so še kako pomembne za dosego dolgotrajnih rezultatov. Če ste si vzeli dovolj časa in ste prebrali predstavitev aplikacije, ki vam opisuje kako program deluje potem ste dobro seznanjeni, da vas ta aplikacija pripelje do željenih rezultatov na zdrav in znanstveno podprt način.

 

Program izgube telesne mase (kg) je na voljo v dveh naročniških razmerjih:

  • 3-mesečni osnovni program in
  • 12-mesečni osnovni program.

 

 

 

Naroči

 

 

Osnovni program izgube telesne teže lahko izberete tudi tukaj.