MOJE KALORIJE
Z nami do boljše postave.
VZDRžEVANJE TELESNE MASE
Program za vzdrževanje telesne mase vas drži na optimalni ravni pripravljenosti s pomočjo optimalnega vnosa hranil za vzdrževanje telesne mase (kg). Preberi več. Zamenjaj program.

Na tej strani aktivirate program, ki vas vodi skozi inovativni proces do izbranega cilja. Za izračun programa je potrebno vpisati začetno stanje, nivo aktivnosti in osebne podatke (potrebno samo prvič). Podatki se izračunavajo sami glede na predvideno optimalno stanje in zbrane podatke. Za optimalni izračun vpišite čim več podatkov.
Začetno stanje
Vnesite trenutno telesno maso, ki je osnova za ostale izračune
Vnesite ali izračunajte maščobo, polje ni obvezno
Izračunaj maščobo
Aktivnost
Izberite vašo običajno aktivnost
Napredne nastavitve
Izberite program razporeditve hranil med obroke (preberi več)
Naročilo
Spletna aplikacija MojeKalorije je mogoče naročiti v različnih paketih. S klikom na spodnji gumb si lahko ogledate in naročite ponujene pakete, ki vam jih ponujamo.


Osebni podatki
Primer: 15.02.2012
Vrednosti
ITM (indeks telesne mase)
N/A
Osnovna dnevna poraba kalorij
N/A
Optimalna telesna masa *
N/A
Presežek kilogramov
N/A
Stopnja
N/A
* Optimalna telesna masa je izračunana po Divinovi metodi za moške oziroma Robinsonovi metodi za ženske. Obe metodi izhajata iz statistike in lahko rahlo odstopata od optimalnega stanja.
Za izračun optimalne telesne mase se morate prijaviti.
Razlaga
Program MojeKalorije temelji na standardnem modelu preračunavanja kalorij, razširjenem z večletnimi delovnimi izkušnjami številnih osebnih trenerjev.
Uspeh z nami je zagotovljen.