MOJE KALORIJE
Z nami do boljše postave.

Izdelava jedilnika

Dobrodošli na spletni aplikaciji MojeKalorije, ki vas preko programov za izdelavo jedilnika in s tem optimizacijo telesne teže, s pomočjo izbranih programov vodi do popolnega preoblikovanja vaše postave.

 

Vsi ste že slišali za svetovno znane tuje aplikacije s pomočjo katerih si lahko uporabniki izdelajo personaliziran jedilnik za zdravo prehranjevanje in preoblikovanje postave. Sedaj imamo aplikacijo za izdelavo personaliziranega jedilnika tudi pri nas in to v slovenskem jeziku. Vodilna aplikacija za optimalno izdelavo jedilnika v Sloveniji v celoti temelji na znanosti in gradi na zdravstveno priznanih metodah. 

 

Vrsto študij je dokazalo, da je mogoče s pravim prehrambenim režimom vzpostaviti ravnovesje v telesu in doseči dobro pocutje in optimalno postavo.

 

 

OSNOVNI PROGRAMI IN METODE RAZMERJA HRANIL

 

Aplikacija v prvi vrsti ponuja tri osnovne programe za enostavno, hitro in učinkovito izdelavo jedilnika in s tem uravnavanje telesne mase (izguba telesne maščobe, vzdrževanje mišične mase in pridobivanje mišične mase). Pri vsakem od treh osnovnih programov imate možnost izbrati moderne intenzivnosti ter razmerja hranil ("cikcak", 55:15:30,…) in si s tem zastavite cilj, ki vam ga aplikacija pomaga uresničiti.

 

 

SODELOVANJE S STROKOVNJAKOM

 

Novost na tržišču predstavlja možnost sodelovanja s svetovalcem, s področja prehrane in osebnega trenerstva, ki si ga lahko izberete kot aktiven uporabnik. 

 

 

BREZPLAČEN IZRAČUN OSEBNIH VREDNOSTI

 

Aplikacija vam s pomočjo treh osnovnih programov ponuja možnost sestave lastnega jedilnika iz širokega nabora živil s podanimi hranilnimi vrednostmi. Brezplačno vam izračuna optimalno telesno maso, osnovno dnevno potrebo po energiji..., in vas pri sestavljanju jedilnika opozarja, če vaš jedilnik presega zastavljeni cilj.

 

 

KOMU JE NAMENJENA

 

Aplikacija je namenjena tako fizičnim osebam kot tudi športnikom in športnim trenerjem, kineziologom, nutricistom, dietetikom, šolskim pedagogom, zdravnikom, športno-rekreativnim centrom, izobraževalnim ustanovam in zdravstvenim centrom, skratka vsem, ki bi si želeli na kakršen koli način sodelovati ali uporabljati aplikacijo.