MOJE KALORIJE
Z nami do boljše postave.

Pridobitev mišične mase

Program izdelave jedilnika za pridobivanja mišične mase vas vodi skozi proces povečanja telesne mase (kg). Splošno znano je, da s energijskim (kcal) presežkom dosežemo povečanje kilogramov in mnogim ta način uspeva. Vprašanje, ki se postavlja samo po sebi pa je ali so s svojo postavo po takšnem načinu prehranjevanja lahko zadovoljni. Praviloma je odgovor negativen.

 

Da bi pridobili na telesni masi mnogi začnejo »hlastati po hrani«, kar seveda privede do povečanja telesne mase. Ne zavedajo pa se, da vsak obrok prevelike količine zaužite hrane, po možnosti v nepravilnem razmerju hranilnih vrednosti, pripelje do odvečnih maščobnih zalog. Odvečne maščobne celice sicer dajo večjo težo, smo pa na račun teže popolnoma zanemarili izgled in zdravje našega telesa. Telesu smo v tem primeru naredili mnogo večjo škodo, kot če bi ostali taki, kot smo bili pred začetkom pridobivanja telesne mase.

 

S programom pridobivanja mišične mase, ki vam ga ponuja aplikacija, je cilj povečanja mišične mase mogoče doseči po pravilni in predvsem zdravi poti. Z vnašanjem pravih količin in v pravem razmerju hranilnih vrednosti vas aplikacija postopno pripelje do željenih rezultatov, brez stranskih učinkov.

 

Program pridobivanja mišične mase je na voljo v dveh naročniških razmerjih:

  • 3-mesečni osnovni program in
  • 12-mesečni osnovni program.

 

 

 

Naroči

 

 

Osnovni program za pridobitev mišične mase, lahko izberete tudi tukaj.