MOJE KALORIJE
Z nami do boljše postave.

Kako uporabljati aplikacijo?

KORAK 1- Ustvarite nov račun

 

V kotu desno zgoraj kliknite »Prijava«.

Odpre se nova stran, kjer nad vsebino strani izberite povezavo »Ustvari nov račun«. Vpišite uporabniško ime in elektronski naslov in kliknite na gumb »Ustvari račun«. Na elektronski naslov boste prejeli sporočilo s povezavo, ki vam omogoča prvo prijavo v sistem aplikacije. Kliknite na povezavo, odpre se spletna stran, kjer pritisnite na gumb »Prijava«. Zdaj vpišite novo geslo in ga potrdite. Po kliku na gumb »Shrani« vas bo preusmerilo na prvo stran. Ne pozabite uporabniškega imena in gesla.

 

KORAK 2 – Prijava

 

Po prvi prijavi (glej korak 1), se lahko v sistem prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom. Desno zgoraj kliknite »Prijava« in vnesite svoje uporabniško ime in geslo. Vnesene podatke potrdite s klikom na gumb Prijava.

 

 

KORAK 3 – Naročilo

 

V meniju izberite naročilo. Prikaže se stran s ponudbo, izberite možnost, ki vam najbolj odgovarja. Naročilo potrdite s klikom na gumb »Oddaj naročilo«. S klikom na gumb boste oddali naročilo, odprla pa se bo tudi nova stran, ki bo vsebovala vse informacije za izvedbo plačila. Podatki o naročilu in plačilu bodo posredovani tudi na vaš elektronski naslov. Naročena storitev bo izvedena po prijetem in obdelanem plačilu. Plačilo je mogoče izvesti tudi fizično po dogovoru (kontaktne informacije najdete tukaj).

 

 

KORAK 4 – Izbira programa

 

Na vhodni strani lahko izbirate med tremi osnovnimi programi za izdelavo jedilnika. Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim željam ter kliknite na gumb »Izbira« pri izbranem programu.

 

KORAK 5 – Aktivacija programa

 

Ko ste izbrali program, se vam odpre stran, kjer vnesete osnovne podatke, ki jih aplikacija potrebuje za učinkovito delovanje. Za izračun programa vpišite začetno stanje, nivo aktivnosti, želeno stanje in osebne podatke (obstajajo manjše variacije glede na tip programa). Podatke z rdečo zvezdico je potrebno obvezno vpisati. Podatki se izračunavajo sami glede na predvideno optimalno stanje in zbrane podatke. Za optimalni izračun vpišite čim več podatkov. Na podlagi izračuna se izpišejo vrednosti ITM – indeks telesne mase, osnovna dnevna poraba kJ (kcal), optimalna telesna masa, presežek kilogramov in stopnja prehranjenosti. Program zaženete/aktivirate s klikom na gumb »Aktiviraj«. Pozor, v primeru, da aplikacije niste plačali, programa ne morete aktivirati, namesto gumba »Aktiviraj«, se pojavi gumb »Naročilo«.

 

 

KORAK 6 – Ustvarite svoj »moj jedilnik«

 

Po prejetem naročilu in plačilu vam vzpostavimo delujoč program, s tem se vam prikaže na vrhu strani zeleno okence »moj jedilnik«, kjer dostopate do vašega jedilnika. Pripravite si lahko jedilnik za vsak dan in vsak obrok.

 

Več o sestavi jedilnika si lahko preberete tukaj.