MOJE KALORIJE
Z nami do boljše postave.

Z aplikacijo do zdrave postave

Odločitev za veliko spremembo v našem življenju nas lahko na trenutke kar preplaši. Spreminjanje načina vsakdanjega življenja je težka naloga. Pa vendar se lahko k boljšemu zdravju približate že z malimi koraki, ki se bodo čez čas seštevali in na koncu povečali kvaliteto vašega življenja.

 

Ob vsej obilici nasvetov, člankov, knjig in različnih teorij, kako se pravilno prehranjevati, da boste dosegli zdravje in zavidljivo postavo, ste po vsej verjetnosti že precej zmedeni. Morda celo ne veste kako naprej. Ali pa celo zmotno sklepate, da je pravilna prehrana draga in si je zato ne morete privoščiti. Mi imamo rešitev za vas. Z našo pomočjo vam bodo ti koraki lažji.

 

Vsa leta osebnega trenerstva in sodelovanja z mojimi cenjenimi strankami sem se spraševal, kako bi lahko ponudil pomoč tudi tistim, ki si prav tako želijo pridobiti zavidljivo postavo, pa vendar zaradi takšnih in drugačnih razlogov ne morejo priti v osebni stik z mano. Razmišljal sem: “potrebno je ustvariti nekaj, kar bi bilo enostavno uporabljati in dostopno širši javnosti”. Zato sem ustvaril spletno aplikacijo MojeKalorije, ki v prvi vrsti ponuja tri osnovne programe za sestavo lastnega vam prilagojenega jedilnika. Na samem začetku izberete enega od treh osnovnih programov za izdelavo jedilnika (izguba telesne maščobe, vzdrževanje oprimalne telesne mase in pridobivanje telesne mase (kg)), odvisno od cilja, ki ga želite doseči.

 

Izbrani program vas vodi skozi celoten proces vpisa osebnih parametrov, ki so potrebni za nemoteno sestavo jedilnika. Več o posameznih programih bomo govorili drugič. Lahko si pa ogledate tudi video predstavitev aplikacije. Aplikacijo sem ustvaril za vas, zato vam svetujem, da jo preizkusite in presenečeni boste z rezultati. To je prvi sodobni program pri nas, ki vas na tako lahek in zdrav način pripelje do zdravega prehranjevanja in zavidljive postave.

 

Veliko ljudi ima težave, kako s pravilno prehrano začeti. V našem programu se uporabljajo sistematični, postopni koraki, ki so se v praksi izkazali kot zelo učinkoviti. Ne prakticiramo diet in ekstremnih prehranjevalnih režimov.

 

Prehranjevanje je lahko eden največjih užitkov in zdrava hrana niti slučajno ne pomeni odrekanja vašim najljubšim jedem. Glejte na svojo novo odločitev v pozitivni luči, to vas bo motiviralo in vas opomnilo, da gre za izziv in ne za brezsmiselno odrekanje vsemu, kar imate radi.

 

Odločite se torej za bolj zdrave prigrizke in mirnejše življenje ter uživajte vedoč, da živite vedno bolje.